Új csatornák a magyar nyelvű csomagokban

Kategória: 'Új csatornák, változások magyar csomagokban', témanyitó: satvisor, téma nyitása: Április 9, 2013.

 1. satvisor munkatárs

  Hozzászólások:
  55
  Új HD csatorna: Shorts TV HD Magyarországon

  Az adó Magyarország mellett Lengyelországban, Romániában, Csehországban, Szlovákiában, Bulgáriában is elérhetővé válik.
  A csatorna jelenleg még angol nyelven sugároz, de várhatóan magyar nyelven is elérhetővé válik, lévén épít a Chello Central Europe lokalizációban szerzett tapasztalataira.

  A ShortsTV a világ első HD-csatornája, amely kifejezetten rövidfilmeket tűz műsorára. 2012 áprilisában indult, s ma már több mint 8 millió előfizető számára érhető el Hollandiában, Belgiumban, Franciaországban, Törökországban, Romániában és Kelet-Afrikában. A HD műsorok olyan különböző műsortípusokra oszlanak, mint a „Sztárok a Shortson”, „A legjobb fesztiválok”, valamint az „Animáció”. Az adás a hét minden napján, a nap 24 órájában látható.

  A Shorts TV HD várhatóan megjelenik a UPC Direct kínálatában is.
  Szabó Zoltán, selod és bad.boy kedvelik.
 2. satvisor munkatárs

  Hozzászólások:
  55
  Elindult az MTVA Info TV


  [IMG]
  2013. április 4-én, a délelőtti órákban, elindult a MinDig TV "A" multiplexén az MTVA Info TV.

  Az MTVA Info TV egy videotext típusú közszolgálati információs csatorna, melyen elsősorban a digitális átállással kapcsolatos tájékoztatók olvashatók, valamint a hirado.hu hírei. A közeljövőben műsorinformációkkal is bővül a tartalom.

  Az MTVA Info TV csatorna az ingyenes földfelszíni digitális platformon (MinDig TV) érhető el, a közmédia többi csatornájával azonos multiplexen, 16:9 képarányban.

  A csatorna indulása nem volt váratlan, többek közt a nemrégiben megrendezett Digitális Korrektúra konferencián is megemlítésre került.

  dtvnews.hu
  selod kedveli.
 3. satvisor munkatárs

  Hozzászólások:
  55
  FilmBox Arthouse - újabb csatorna az SPI-tól  FilmBox ArtHouse néven újabb filmcsatornát indít a nyáron a FilmBox csatornákat is üzemeltető SPI International.

  A csatorna független filmgyártók műsorait tűzi programjára és világszerte elérhető lesz, ahogy FightBox HD, FashionBox HD, DocuBox HD, Erox HD és Eroxxx HD csatornáik is. (A hazánkban is jelenlévő Filmbox márkanév alatt futó filmcsatornáik nem az egész világon elérhetők.)
  A FilmBox ArtHouse tartalmai elérhetők lesznek az SPI International okostv-ken (SmartTV/Connected TV) futó alkalmazásain és VOD szolgáltatások részeként is, a hagyományos DTH és IPTV terjesztési módok mellett.
  bad.boy és selod kedvelik.
 4. bad.boy Aktív tag

  Hozzászólások:
  242
  ÚJ MAGYAR NYELVŰ HÍRCSATORNA AZ EGÉSZ ORSZÁGBAN INGYEN!
  [IMG] Május 30-án 11 órától megkezdi adását az Euronews magyar nyelvű változata többek között az ingyenes, földfelszíni sugárzású MinDig TV hálózatán.


  A hírcsatorna szabadon vehető a keleti 13 fokra állított műholdvevővel, de akár Hello HD/BTel Sat TV gyári készülékkel is.
  Mivel a csatorna alapcsomagban történő továbbítása ingyenes, azért várhatóan a legtöbb műholdas és kábeles szolgáltatónál is megjelenik. A Hello HD/BTel Sat TV szolgáltatókon kívül az Euronews elérhető a budapest környéki Hello Digital és a Telekom Sat TV csomagjában is, így várhatóan ott is elindul a magyar hang.
  Az egyéni műholdvevővel rendelkezők a keleti 13 fokról, a 12,597(V) GHz-ről vehetik a csatornát.
  Euronews TV műsor
 5. satvisor munkatárs

  Hozzászólások:
  55
  Paramount Channel - új szórakoztató csatorna hazánkban  [IMG]
  A világ egyik legnagyobb tartalomszolgáltató vállalata, a Viacom hazai portfólió-bővítéssel készül a következő évre, a Paramount Stúdió legnagyobb filmjeivel is találkozhatnak a hazai nézők a médiavállalat kínálatában.

  Az ősz nagy híre, hogy 2014-ben jön az új mozicsatorna, a Paramount. Azt láttuk, hogy a jó tartalmakra még az olyan jól ellátott piacon, mint Magyarország is szükség van. A Paramount a világ egyik legnagyobb filmes bázisával rendelkezik, így ez az igény találkozott a mi expanziós törekvéseinkkel.”-mondta Bartosz Witak a médiavállalat Közép Kelet Európáért és Izraelért felelős ügyvezető igazgatója.

  Az új csatorna kínálatában szerepelnek majd a Paramount Stúdió legnagyobb filmjei, a régi klasszikusoktól a legújabb mozifilmekig, valamint ezeket kiegészítve válogatott tartalmakat, sikersorozatokat is láthatunk majd független filmforgalmazóktól. A Viacom portfóliója mára az egész család szórakoztatását lefedi 2-től 49 éves korig, a Paramount Channel óriási filmtárával tovább erősít a 18-49-es korosztálynál.
  bad.boy kedveli.
 6. satvisor munkatárs

  Hozzászólások:
  55
  Fit HD - új HD sportcsatorna hazánkban  [IMG] Új HD felbontású tematikus sportcsatorna kezdte meg működését hazánkban.

  A Fit HD csatorna 6-22 között sugározza fitnesz műsorát, melyen aerobic, jóga, alakforma, baba-mama torna, bailar aerobik, iron box, port de bras, preventív gerinctorna kapott helyet.
  A Fit HD műsora a BIX-en keresztül jut el a szerződött kábelhálózatokhoz, de a csatorna honlapján (www.fithd.hu) is figyelemmel kísérhető.
  bad.boy kedveli.
 7. bad.boy Aktív tag

  Hozzászólások:
  242
  INDUL AZ M3 DECEMBER 15-TŐL!
  [IMG] December 15-én elindítja régóta tervezett retrocsatornáját a közmédia m3 néven.


  Az MTI-hez eljutatott közlemény szerint az M3 nevű, archív tartalmakra épülő, közszolgálati csatorna a közmédia archívumaiban található felvételeket sugározza majd.
  A csatorna kínálatában minden műfaj megtalálható lesz, akár egy országos lefedettséggel rendelkező földfelszíni csatornánál. Láthatóak lesznek sport-, oktató-, gyerek- és ifjúsági műsorok, vetélkedők, tehetségkutató versenyek, színházi előadások, videoklipek, dokumentumfilmek, sorozatok, egész estés filmek, illetve rengeteg olyan alkotás, amely a televíziózás elmúlt hatvan éve alatt legendává vált.
  A magyar tartalmak mellett szerepelnek a kínálatban olyan sikeres külföldi műsorok is, amelyek iránt az érdeklődés a bemutatásuk óta nem csökkent.
  A retrocsatornán éjféltől reggel hat óráig az MTVA/MTI fotóarchívumából vetítenek fotókat a hozzájuk tartozó szöveges információval.
  A közmédia ötödik televíziós csatornájának indításával azt a 2012-ben megfogalmazott célt valósítja meg, hogy közösségi médiává váljon, és minden korosztály és érdeklődési kör számára értelmes, értékes tartalmat nyújtson. - áll az MTI-hez eljuttatott közleményben.
  Az M3 - jellegéből adódóan - SD felbontásban lesz elérhető a szerződött kábeltársaságok kínálatában, mivel nem kötelezően továbbítandó csatorna. Az adó várhatóan az Eutelsat 9A-n is továbbításra kerül kódolt formában.
 8. bad.boy Aktív tag

  Hozzászólások:
  242
  ÉRKEZIK AZ M3 A TELEKOM ÉS A UPC HÁLÓZATÁRA IS
  [IMG] A december 20-án induló m3 csatorna az eddig bejelentett MinDig TV Extra csomag mellett a Telekom és a UPC kínálatában is elérhető lesz.


  Jelenleg még nem ismert, hogy a UPC Direct is kínálatába illeszti-e a csatornát vagy csak UPC digitális kábelhálózatán teszi azt elérhetővé.
  A közepes hálózatok közül az Invitel és Tarr előfizetői is láthatják majd a csatornát.
  M3 tv műsor
 9. bad.boy Aktív tag

  Hozzászólások:
  242
  VALENTIN-NAPON INDUL A PARAMOUNT FILMCSATORNA
  [IMG] Február 14-én indul a Paramount filmcsatorna, amely Spanyolország és Franciaország után a világon a harmadikként nálunk lesz elérhető. A Comedy Central, Nickelodeon, MTV és VIVA csatornákat is üzemeltető Viacom (VIMN - Viacom International Media Networks) az új csatorna bevezetésével Magyarország harmadik legnagyobb televíziós portfoliójává kíván előlépni.


  2014. február 14-én Magyarországon kábeles, szatelit és IP TV platformokon is elérhetővé válik az egyik legsikeresebb filmstúdióról elnevezett televíziócsatorna. A VIMN eddig is szép sikereket tudhatott maga mögött: az AGB Nielsen legfrissebb adatai szerint a Nickelodeon a legnézettebb gyermekcsatornának számít a 4-14 éves célcsoportban, míg a Comedy Central humorcsatorna a negyedik a kábeltelevíziók között a 18-49 évesek körében. Ez utóbbit célozza meg a Paramount is, egyedi prémium minőséget nyújtva annak a kereskedelmi célcsoportnak, amelyért a legnagyobb verseny folyik jelenleg a hazai piacon.
  A Paramount csatorna kínálatát a legendás Paramount Pictures elmúlt két évtizedben készült filmsikerei mellett más amerikai stúdiók alkotásai és kiváló európai filmek egészítik ki. A műsort tematikus blokkok (akció, krimi, humor), exkluzív tartalmak, filmsztárokkal és rendezőkkel készített interjúk, valamint izgalmas háttéranyagok is színesítik.
  “Az elmúlt két év alatt közel megdupláztuk portfoliónk piaci részesedését a 18-49-es célcsoportban, de emellett a régióban is erőteljes terjeszkedést folytattunk, elsősorban a Comedy Central és Nickelodeon márkáinkkal. A Paramount indításával nem titkolt célunk, hogy a harmadik legerősebb televíziós portfolió legyen a miénk Magyarországon.” – mondta Bartosz Witak, a VIMN Kelet-Európáért és Izraelért felelős ügyvezető igazgatója.
  Paramount Channel tv műsor
  selod kedveli.
 10. bad.boy Aktív tag

  Hozzászólások:
  242
  INDUL AZ RTL+ !
  [IMG] Május 1-én megkezdi adását az RTL+, ezzel újabb RTL brandet vezet be hazánkban a RTL csoport.


  Az RTL+ május 1-én a Prizma TV-t váltja. Az RTL+ névhez és a csatorna változatos, az egész családot megszólító műsoraihoz egy mindenben illeszkedő dinamikus, színes arculat társul majd. A névváltoztatás célja, hogy még egyértelműbbé tegyék azt, hogy a csatorna az RTL Csoport része. Az RTL+ kínálatát továbbra is sok humor, romantika, saját gyártású műsorok és sikersorozatok jellemzik majd, de újdonságokban sem lesz hiány az RTL+-on.
  Prizma tv műsor
  selod kedveli.
 11. SrG Új tag

  Hozzászólások:
  1
  Elindult az M3 a UPC Direct-n.
 12. kuntakinte Tag

  Hozzászólások:
  46
  Megjöttek az új csatornák, aki még nem tudja íme a vételi paraméterek:

  Fashion TV és tematikus rádiócsatornák :
  Műhold : Thor 6 (0.8 ° W)
  Frekvencia: 12.034 MHz
  Polarizáció: Függőleges
  SR: 30000
  FEC: 3/4
  Standard: DVB-S2
  Moduláció: 8PSK
  Szolgáltató: UPC Direct / Direct Medium csomag
  Kódolás : Igen
  Név: Fashion TV
  Audio: EN Angol
  Felbontás: 704 x 576

  Da Vinci Learning és Investigation Discovery:
  Műhold Thor 5 (0.8 ° W)
  Frekvencia: 12.187 MHz
  Polarizáció: Függőleges
  SR: 28000
  FEC: 7/8
  Standard: DVB-S
  Moduláció: QPSK
  Szolgáltató: UPC Direct Direct Plus csomag
  Kódolás: igen
  Cím: Da Vinci Learning
  Audio: HU, EN magyar , angol
  Felbontás: 544 × 576
  Cím : Investigation Discovery
  Audio: HU, EN magyar , angol
  Felbontás: 720 x 576

  BlackBelt TV :
  Műhold : Thor 6 (0.8 ° W)
  Frekvencia: 11.996 MHz
  Polarizáció: Függőleges
  SR: 28000
  FEC: 7/8
  Standard: DVB-S
  Moduláció: QPSK
  Szolgáltató: UPC Direct Direct Plus csomag
  Kódolás : igen
  Cím : Blackbelt TV
  Audio: EN angol
  Felbontás: 720 x 576

  Auto Motor Sport:
  Műhold: Thor 6 (0.8 ° W)
  Frekvencia: 12.073 MHz
  Polarizáció: Függőleges
  SR: 28000
  FEC: 7/8
  Standard: DVB-S
  Moduláció: QPSK
  Szolgáltató: UPC Direct Direct Plus csomag
  Kódolás : igen
  Cím: Auto Motor Sport
  Hangsáv: CZ cseh
  Felbontás: 704 x 576

  M3 :
  Műhold : Thor 5 (0.8 ° W)
  Frekvencia: 11.938 MHz
  Polarizáció: Horizontális
  SR: 28000
  FEC: 7/8
  Standard: DVB-S
  Moduláció: QPSK
  Szolgáltató: UPC Direct Direct Medium csomag
  Cím: m3
  Kódolás: igen
  selod és bad.boy kedvelik.
 13. bad.boy Aktív tag

  Hozzászólások:
  242
  [IMG] Szeptember 1-én, 5 évvel az indulás után arculatot vált és Sláger TV néven működik tovább Magyarország legkedveltebb zenecsatornája a Nóta TV.


  „A Nóta TV csapatával egy olyan színvonalas szórakoztató csatornát szeretnénk létrehozni, amely a magyar előadóművészeknek és a magyar zenéknek ad végre méltó megjelenési lehetőséget, ígértük 5 évvel ezelőtt és teljesítettük ígéretünket – mondta Sándor Tünde a televízió igazgatója és hozzátette - „Külön öröm számunkra, hogy ráirányítottuk a figyelmet a magyar nóta műfajára és így mi is hozzájárulhattunk ahhoz, hogy ez a műfaj hungarikummá váljon.”
  A Magyar Sláger TV szeptembertől nemcsak megújuló névvel és arculattal, de megújuló programkínálattal várja nézőit. Az újdonságokról egyelőre csak annyit árul el a csatorna, hogy növelni szeretnék a 18-49-es célcsoport számára készített szórakoztató műsorok arányát. A televízió programjában ezután is a hallhatóak lesznek a magyar nóta klasszikusain túl a magyar kultúra már elválaszthatatlan részét képző popzenei slágerek, élő koncertek, valamint az operettek és musicalek legszebb dallamai is.
  A Tematic cégcsoporthoz tartozik a Sláger TV, a magyar zenetévé, a nemzetközi popzenét sugárzó Musicmix csatorna, valamint a horgászattal és vadászattal foglalkozó The Fishing and Hunting Channel. A Tematic cégcsoport csatornái 10 közép-európai ország több mint 20 millió háztartásában láthatóak.
 14. bad.boy Aktív tag

  Hozzászólások:
  242
  Titokban bővűlt a MinDig TV Extra csomagja


  [IMG] Minden bejelentés nélkül, titokban bővűlt a MinDig TV Extra csatornakínálata június elején.


  A vallási tematikájú (de az ugyancsak a csomag részét képező katolikus Bonum TV-vel ellentétben több vallást is felölelő) Pax TV az E multiplexben jelent meg és már a MinDig Tv Extra Alapcsomagra előfizetők számára is elérhető 4:3-as képaránnyal.
  A csatorna bekerüléséről a MinDig TV egyetlen fórumán sem lehet további információt szerezni, így mivel nem része az ÁSZF-nek, elvileg bármikor kikerülhet a "Minden ami kell és semmi ami nem" szolgáltatásból.
 15. bad.boy Aktív tag

  Hozzászólások:
  242
  Újabb csatornát vezet be hazánkban a Discovery!


  [IMG] Újabb csatornáját vezeti be a magyar piacra a Discovery Networks!
  A csatornacsalád ezúttal egy "férfias csatornával", a Discovery Turbo Xtra adóval bővűl.


  A csatorna HD felbontásban is elérhető a kábelhálózatok számára: a csatorna technikai tesztjei már megkezdődtek a nyugati 1 fokon a 12,303(V) GHz-en, amely a Discovery hazánknak (is) szóló HD csatornáinak elosztására szolgáló frekvencia. (Itt történik az Animal Planet, a Discovery Showcase, Discovery Science, Investigation Discovery Xtra HD változatának elosztása is.)
  A Discovery legutoljára (tavaly) a nőknek szóló Investigation Discovery Xtra HD csatornát hozta el a magyar piacra.
  Discovery Turbo Xtra magyar változata Csehországban és Szlovákiában is bevezetésre kerül, ahogy ugyanez a változat szól Romániának is, így ideális lehet a regionális szolgáltatóknak (UPC Direct, DIGI), habár a az utóbbi időben nem kapkodtak a HD csatornabővítésekkel. Érdemes azt is megjegyezni, hogy a Discovery Science és az Investigation Discovery Xtra HD felbontásban csak nagyon kevés szolgáltató kínálatába került be, így a Turbo Xtra HD tömeges megjelenése se valószínű.
  A Discovery Turbo Xtra műsorán találkozhatunk majd a Discovery többi csatornáján futó autós műsorokkal is, de több, eddig hazánkban nem látott sorozat is megtalálható rajta. (Airplane Repo, Bar Rescue, The Checker, Cops, Killer Karaoke, Loaded)
 16. bad.boy Aktív tag

  Hozzászólások:
  242
  HD minőségben is elérhető a magyar nyelvű életmódcsatorna!


  [IMG] A hazánkba egy éve megérkezett Fine Living csatorna immár nagyfelbontásban is rendelkezésére áll a kábel- és műholdas szolgáltatóknak, hogy az eddiginél jobb minőségben is elérhetővé tegyék az életmódcsatorna programjait.


  Ezzel a Scripps Networks mind a három csatornája (a Travel Channel és a Food Network is hozzájuk tartozik) HD minőségben is elérhető hazánkban, természetesen magyar nyelven.
  A csatornák régiósak, azaz a magyar mellett cseh szinkronnal és román felirattal is rendelkeznek.
  A Scripps Networks HD csatornáinak elosztását az M7 végzi a keleti 23,5 fokon üzemelő Astra 3B műholdról.
  Fine Living tv műsor
 17. bad.boy Aktív tag

  Hozzászólások:
  242
  SuperTV2 egy hónapig ingyen!


  [IMG] Egy hónapig kódolatlanul érhető el a SuperTV2 műsora minden MinDig TV néző számára, a 19. programhelyen. A 2016. március 14. és április 11. közötti időszak alatt 750 ezer háztartásban szuperfilmeket, országos tévépremiereket valamint az Édes Élet új szereplőit is ingyenesen láthatják a nézők.


  A TV2 Média Csoport Kft. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján kódolatlanul fogható a MinDig TV nézők számára 2016. március 14. és április 11. között a SuperTV2 csatorna.
  A TV2 Csoport csatornájának programkínálata tavasszal megújul: országos tévépremierek, prémium mozifilmek és új sztárok várják a SuperTV2 nézőit. A csatorna egyik zászlóshajója, a celebek életét bemutató Édes Élet vadonatúj szereplőkkel bővül. A reality új időpontban, hétköznap esténként 19:45-kor kezdődik. Jó hír a tudományos magazinműsorok kedvelőinek, hogy Váczi Gergővel újraindul a Magellán.
  A saját gyártású tartalmak mellett szuperfilmek is láthatóak lesznek: Liam Neeson és Forest Whitaker főszereplésével március 15-én 21 órakor kezdődik a hazánkban is rendkívül népszerű Elrabolva filmek legújabb része az Elrabolva 3. Március 19-én 21:15-től Channing Tatum Az elnök végveszélyben című amerikai akciófilmben CIA ügynökként próbálja megmenteni az elnök (Jamie Foxx) életét. És ha akció, nem maradhat ki a világmegmentő Bruce Willis sem, akit a Die Hard – Drágább, mint az életedben láthatnak a nézők március 28-án, húsvét hétfőn, 21:10-től. A filmben ismerős helyszínekre is bukkanhatnak a rajongók, hiszen jó néhány jelenetet Budapesten forgatott a stáb. Az akció mellett az egész családnak kikapcsolódást nyújtó filmekkel is bővül a programkínálat. Az amerikai TV premier után mindössze egy héttel, húsvét hétfőn 18:50 perckor országos televíziós premierként az elmúlt évek egyik legsikeresebb animációs sorozatának, a Jégkorszaknak legújabb részét mutatja be a SuperTV2: Jégkorszak – Húsvéti küldetés címmel. Április 2-án, 19:30-tól egy fantasztikus kalandfilm, a Percy Jackson: Szörnyek tengere debütál. A filmben Percy Jackson, Poszeidón kitagadott fia indul veszélyes és különleges kalandra, hogy megmentse a világot. A sci-fi rajongókat április 9-én Matt Damon és Jodie Foster főszereplésével az Elysium – Zárt világ című film várja.
  A TV2 Csoport kábelcsatornáinak frissen kinevezett programigazgatója, Fischer Gábor így értékeli ezt a SuperTV2 számára jelentős promóciós lehetőséget: „A cégcsoport számára kiemelt fontosságú a kábelportfólió fejlesztése, ezért a következő hetekben egy minden eddiginél nagyobb program invesztíció első fázisaként, frissen vásárolt, esetenként az amerikai premier után pár nappal várjuk exkluzív tartalmakkal a nézőket. Eltökélt célunk, hogy a SuperTV2 a legnézettebb kábeltelevízió legyen a piacon, ennek érdekében a vásárolt tartalmak mellett a saját gyártású műsorainkat is tovább erősítjük.”
  A SuperTV2 a D jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható a 19. programhelyen, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a SuperTV2 csatornát a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.
  SuperTV2 mai műsora
 18. bad.boy Aktív tag

  Hozzászólások:
  242
  Sportcsatornákat is indíthat a TV2 Csoport
  [IMG]Kilenc "új" csatorna indítását jelentete be nemrég a TV2 Csoport, de eddig csak hét került megnevezésre, most a maradék kettőről is lehull a lepel.

  2016. május 10-én jelentette be "Kábelhatalom" címszó alatt portfólió-bővítési terveit a TV2 csoport, kilenc "új" csatornát említve. Számoljunk egy kicsit. Kettő "új" csatorna csak nevében illetve műsoraiban új, tulajdonképpen csak rebrand, hiszen a FEM3 csatorna Prime néven folytatja, míg a PRO4-ből Mozi+ lesz. Öt csatorna ténylegesen új lesz: az Izaura TV, a Chili TV, a Zenebutik, a Joy TV és a Kiwi TV. Ez eddig hét, kilencet jelentettek be, tehát még kettőnek jönnie kell.

  Más módszerrel is kiszámolhatjuk, hogy még két csatornának kell érkeznie. A fent már említetteken felül még két csatornája van a társaságnak, a TV2 és a SuperTV2, így már kilencnél járunk. A TV2 Csoport régi és új logója is "jelzi" a csatornák számát, és mivel az újon 11 négyzet van, így ebből is egyértelműen kiderül, még két csatorna bejelentése várható.

  Bár hivatalosan még nem nyilatkoztak róla, de a tegnapi napon a sajtó már megszellőztette, hogy sportcsatornák érkezése várható (hogy milyen közvetítésekkel, ebbe még ne menjünk bele, túl sok a "talán faktor"...). Annyi bizonyos, hogy 2016. május 12-én a TV2 Média Csoport két újabb csatornanévre tett védjegybejelentést, melyek a TV2 Sport 1 illetve a TV2 Sport 2.
 19. bad.boy Aktív tag

  Hozzászólások:
  242
  DOQ TV A MINDIG TV-N... MAJDNEM.


  [IMG] Új csatornával bővítette ingyen elérhető programkínálatát a MinDig TV, ám a kínálatba bekerült DoQ csatornához mégsem férhet hozzá minden MinDig TV néző.


  A fizetős kínálat, a MinDig TV Extra legutóbbi HD csatornákkal történt bővítését is csak trükkösen tudta megoldani az Antenna Hungária (kapacitás hiányában) és ezt a trendet folytatva most is a HbbTV-n keresztül vált csak elérhetővé az új jövevény.
  A DoQ-t így csak azok érhetik el, akik (magyar) HbbTV képes készülékkel rendelkeznek és a tv-t szélessávú internethez csatlakoztatják.
  Számukra egyébként eddig már elérhető volt az Euronews, a Fix TV, a Heti TV (ami a fizetős kínálat része hagyományos műsorsugárzással), a Balaton TV, a Fishing & Hunting Channel, a Fit HD, az iConcerts HD és C-Music is.
  A DoQ műsora itt olvasható, ezekről a programokról marad le, ha nem éri el a csatornát.
 20. bad.boy Aktív tag

  Hozzászólások:
  242
  ÉRKEZIK A ROMANCE TV A UPC DIRECTRE

  2017. október 11.
  [IMG] Új sorozatcsatornával kedveskedik a romantikus sorozatokra és filmekre éhes nézőinek a UPC Direct.


  A kínálatba a Romance TV kerül be a UPC Direct és a román Freesat ügyfeleinek is. A csatorna elsősorban német sorozatokat sugároz és eddig csak a Vidanet, a PR Telecom és néhány kisebb hálózaton volt elérhető.
  A Romance TV frekvenicája és a pontos indulásának napja még nem ismert, a hivatalos bejelentés szerint novembertől válik elérhetővé a Médium TV csomag részeként.
  A Romance TV műsorát itt olvashatja.

Oszd meg ezt az oldalt ismerőseiddel!